Manteniments

El primer objectiu del manteniment és evitar o mitigar les conseqüències de les fallades de l’equip, aconseguint prevenir les incidències abans que aquestes ocorrin. Les tasques de manteniment preventiu poden incloure accions com a canvi de peces desgastades, canvis d’olis i lubrificants, etc. El manteniment preventiu ha d’evitar les fallades en l’equip abans que aquests ocorrin.

Alguns dels mètodes més habituals per determinar que processos de manteniment preventiu han de dur-se a terme són les recomanacions dels fabricants, la legislació vigent, les recomanacions d’experts i les accions dutes a terme sobre actius similars.

Coterm ha apostat fort per aquest departament perquè considerem que és de vital importància. Mostra d’això és la nostra dilatada experiència en aquest sector, ja que portem més de 20 anys oferint servei de manteniment als nostres clients. Gràcies a això, a dia d’avui Coterm s’ha guanyat la confiança d’empreses i organismes molt importants.

Realitzem manteniments integrals, adaptats a les normatives vigents. Assessorant als nostres clients de possibles millores o modificacions que per normativa o necessitat, pogués haver-hi.

Necessites un professional que t‘assessori sobre els nostres serveis? Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.